Alles rond het thema uitvaart in Almelo

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is een verzekering die je kan afsluiten voor de kosten van je toekomstige uitvaart. Soms halen mensen een uitvaartverzekering nog wel eens door de war met een levensverzekering. Deze beiden verzekeringen keren uit als de verzekerde komt te overlijden. Maar in tegenstelling tot de levensverzekering is de uitvaartverzekering een verzekering die puur is gericht op de kosten van de uitvaart zelf.

Wij verzorgen uitvaarten ongeacht waar en of iemand is verzekerd

Topuitvaarten verzorgt uitvaarten voor iedereen. Het maakt daarbij niet uit of iemand wel of niet is verzekerd. Ook verzekerden zijn nagenoeg altijd veel voordeliger uit wanneer wij de uitvaart verzorgen in plaats van de verzekeraar. Bel voor informatie of om een uitvaart te regelen met nummer: 088 - 605 1206 24/7.


Wie een uitvaartverzekering afsluit kan kiezen uit diverse aanbieders en heel veel verschillende soorten uitvaartverzekeringen. In grote lijnen kan er gekozen uit een natura verzekering en een kapitaal verzekering.

Natura verzekering

Bij een natura verzekering wil de verzekeraar de uitvaart doorgaans het liefst zelf uitvoeren. De verzekerde heeft zich verzekerd voor een pakket aan diensten en goederen. Nabestaanden zijn uiteraard helemaal vrij in hun keuze om de uitvaart toch door een andere uitvaartondernemer te laten verzorgen. Maar de verzekeraar zal in dat geval doorgaans een lager bedrag uitkeren dan de waarde van de uitvaart die staat beschreven in de polis.

Kapitaal verzekering

Bij een kapitaal verzekering is iemand verzekerd voor een in de polis overeengekomen bedrag waarmee de nabestaanden de uitvaart kunnen betalen. De nabestaanden zijn helemaal vrij in de keuze voor welke uitvaartondernemer ze gaan.

Lees voor uitgebreide informatie over onder andere het verschil tussen een natura verzekering en een kapitaal verzekering verder op www.uitvaartverzekering.com. Daar is ook informatie te vinden over de voor- en nadelen van een uitvaartverzekering, voor welk bedrag je je het beste kan verzekeren etc.

Overlijden in regio Almelo melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206