Alles rond het thema uitvaart in Almelo

Erik Korte Uitvaartverzorging

Voor een passend, waardevol en betaalbaar afscheid. Precies zoals u dat wenst.

Vanuit de visie dat een goede rouwverwerking begint met een goede uitvaart, helpen wij u graag om in alle rust een mooi en waardig afscheid te regelen. Een afscheid dat past bij de overledene en waar u zich als nabestaande goed bij voelt. Zo komen op de dag van de uitvaart afscheid en herinnering op een persoonlijke manier samen.

Een dierbare verliezen is al moeilijk genoeg, zonder alle zaken die geregeld moeten worden. Bij Erik Korte Uitvaartverzorging nemen wij dan ook graag samen met u de tijd om de uitvaart met veel zorg en aandacht te regelen.

Uitvaarthuis Twente biedt de mogelijkheid om uw dierbare in een huiselijke en persoonlijke sfeer op te baren. Wij beschikken over 24-uurs kamers, waar u uw dierbare 24 uur per dag kunt bezoeken. Ook biedt Uitvaarthuis Twente de mogelijkheid voor het houden van een condoleance.

Uiteraard is het van belang dat wensen, mogelijkheden en budget in balans zijn. Wij helpen u graag om binnen het beschikbare budget een persoonlijk en passend afscheid te regelen.

Ongeacht of u verzekerd bent bij Monuta, Dela, Yarden, Ardenta of een andere maatschappij, bij Erik Korte Uitvaartverzorging bent u altijd welkom. U mag namelijk altijd zelf kiezen door wie u de uitvaart laat verzorgen, óók als er op de uitvaartpolis staat dat u de verzekeraar moet bellen bij overlijden.

Soms wordt niet het volledige bedrag van de verzekering uitgekeerd, als u ervoor kiest om de uitvaart door een andere maatschappij te laten regelen. Graag bekijken wij vooraf samen met u de polis en bespreken we welke wensen en mogelijkheden er zijn binnen het beschikbare budget.

In onze showroom ’ReMember’ worden diverse mogelijkheden rondom een passend afscheid tentoongesteld. U bent van harte welkom om in alle rust, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen.


Contact

Bezoekadres  :  Twentelaan 26
7609RE  Almelo
Postadres  :  Twentelaan 26
7609RE  Almelo
E-mail  :  info@erikkorte.nl
Web  :  www.erikkorte.nl
Telefoon  :  0546443264
Mobiel  :  0546443264

Video Erik Korte Uitvaartverzorging


Foto's:

Overlijden in regio Almelo melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206