Alles rond het thema uitvaart in Almelo

Wies Sanders Uitvaartbegeleiding

Puur Persoonlijk

De dood hoort bij het leven. Dat is de enige zekerheid die we hebben. Het verdriet om het verlies van uw geliefde, uw kind, uw dierbare is desondanks groot. De emoties van de nabestaanden in de dagen na een overlijden kunnen zo intens zijn dat elk detail een bijzondere betekenis krijgt. Juist in die emotionele sfeer is zorgvuldigheid bij de organisatie van de begrafenis of crematie belangrijk.

Ieder afscheid is anders. Ingetogen en intiem, soms meer uitbundig, maar altijd op een waardige en stijlvolle wijze die - als het ware - een voetspoor van de overledene achterlaat. Een respectvolle en persoonlijke manier van afscheid nemen draagt bij aan de verwerking van het verlies.

Een uitvaart is een moment om blijvend te herinneren. U mag rekenen op mijn aandacht en advies in de voorbereidingen op een passend, persoonlijk afscheid. Ook bied ik overzicht en rust. Overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn. Rust om keuzes te kunnen maken die passen bij de overledene, de nabestaanden en de (financiële) situatie.
De dood verdraagt geen haast!
 
Ik werk door heel Twente, dus naast de grotere steden als Hengelo Enschede en Oldenzaal ook in de omliggende gemeenten zoals Borne, Wierden, Nijverdal, Tubbergen etc.


Contact

Bezoekadres  :  De Pelikaan 13
7609TH  Almelo
Postadres  :  De Pelikaan 13
7609TH  Almelo
E-mail  :  info@wiessandersuitvaart.nl
Web  :  www.wiessandersuitvaart.nl
Telefoon  :  0546 85 30 85
Mobiel  :  06 22163953

Foto's:

Overlijden in regio Almelo melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206